• Головна
  • Новини Львова
  • Побачив, що у нього зелене волосся: у Львові покарали чоловіка, який вдарив іншу людину

Побачив, що у нього зелене волосся: у Львові покарали чоловіка, який вдарив іншу людину

кулак
Фото: pexels

За скоєне він заплатить штраф та відшкодує завдану моральну шкоду

Личаківський районний суд м. Львова виніс вирок чоловіку, який побив людину на вул. Медової Печери.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався у Львові на вул. Медової Печери. Обвинувачений сидів зі знайомим в автомобілі та побачив потерпілого, який переходив дорогу. Він звернув увагу на чоловіка, адже у нього було зелене волосся.

У суді обвинувачений свою вину визнав та розповів, що коли потерпілий проходив повз автомобіль, вони вигукнули йому «Чому не служиш?». Тоді між чоловіками виник словесний конфлікт. Надалі обвинувачений вийшов з автомобіля, підійшов до чоловіка і вдарив його кулаком обличчя, від чого останній впав на асфальт.

Також він сказав, що через декілька днів підходив до потерпілого та просив вибачення. Зустрівся із його батьками, які хотіли 20 тис. грн на відшкодування шкоди.

Тим часом потерпілий у суді пояснив, що він вийшов викинути сміття та коли переходив дорогу з автомобіля двоє чоловіків почали йому викрикувати «Чого ти не в армії?». Він не реагував, викинув сміття, повернувся та очікував перейти дорогу. В цей час з автомобіля вийшов один із чоловіків та вдарив в обличчя.

Внаслідок таких дій у нього була розсічена губа, пошкоджені зуби й струс головного мозку. Відтак він був змушений місяць проходити лікування. Також він подав цивільний позов на компенсацію завданої шкоди у розмірі 50 тис. гривень.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у завданні легкого тілесного ушкодження та призначив покарання у виді штрафу розміром 850 гривень. Також суд ухвалив стягнути з нього 5 тис. грн на відшкодування моральної шкоди.

Нагадаємо, Жидачівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко побив знайомого свого друга. Зловмисник перебував у будинку свого друга разом із потерпілим та розпивав алкогольні напої. Між чоловіками зав’язався конфлікт, під час якого обвинувачений вдарив потерпілого кулаком у голову.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності