На Львівщині за побиття жінки чоловіка покарали громадськими роботами

кулак
Фото: pexels

Кривдник розкаявся у вчиненому

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав громадськими роботами чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння побив жінку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Інцидент стався 16 травня. Перебуваючи у кімнаті квартири п’яний чоловік вступив у словесну суперечку із жінкою. Під час сварки він підійшов до потерпілої, яка стояла у кімнаті біля ліжка, та почав бити її кулаками у плечі. 

Далі кривдник схопив жінку за руку та потягнув до себе. Коли потерпіла відштовхнула чоловіка, останній вдарив її ногою у стегно.

Призначаючи покарання суд врахував щире каяття обвинуваченого як обставину, що пом’якшує покарання. Обставиною, що обтяжує покарання стало те, що чоловік скоїв правопорушення у стані алкогольного сп’яніння.

Суд визнав чоловіка винним у завданні умисного легкого тілесного ушкодження та призначив покарання у виді 200 годин громадських робіт.

Нагадаємо, на Яворівщині 62-річний чоловік хотів вбити свою дружину, яка не могла рухатися. Чоловік облив жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, бензином та підпалив. Проте вогонь побачили сусіди, які намагалися врятувати потерпілу. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності