На Львівщині покарали чоловіка, який жорстоко побив людину під час застілля

Зловмисник визнав свою вину у скоєному

Жидачівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який жорстоко побив знайомого свого друга.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Встановлено, що обвинувачений перебував у будинку свого друга разом із потерпілим та розпивав алкогольні напої. Між чоловіками зав’язався конфлікт, під час якого обвинувачений вдарив потерпілого кулаком у голову.

Щоб уникнути конфлікту потерпілий вийшов з будинку, однак зловмисник наздогнав його на подвір’ї, повалив на землю, та продовжив бити кулаками по тілу та обличчі.

Коли постраждалий чоловік підвівся та хотів піти додому, обвинувачений вдарив його кулаком у груди, від чого чоловік знову впав. Коли потерпілий знову підвівся, обвинувачений вдарив його кулаком у голову. Зловмисник продовжував бити чоловіка, зокрема ногами по тілу та кінцівках та кулаками по голові.

Внаслідок таких дій потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження за ознакою небезпеки для життя у момент заподіяння.

У суді обвинувачений визнав свою вину та пояснив, що з чоловіком у нього виник конфлікт, який переріс у шарпанину. Коли його друг вигнав їх на вулицю, між ними продовжився конфлікт, у ході якого він почав бити потерпілого. Він щиро розкаявся у вчиненому та зазначив у суді, що бажає примиритися з постраждалим чоловіком.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав зловмисника винним у скоєному та призначив покарання у виді 5-ти років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік 6 місяців випробувального терміну.

Нагадаємо, у Львові звільнили від покарання чоловіка, який побив поліцейського. Зловмисник погрожував нацькувати собак на правоохоронців, а потім схопив поліцейського за шию, почав стискати горло та бити кулаком в область голови.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності