Львів 25 травня попрощається з 21-річним Героєм Олегом Часником

Львів 25 травня попрощається з 21-річним Героєм Олегом Часником

За героїчні дії з порятунку свого командира під час виконання бойових завдань та знищення чисельного ворожого десанту був відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» III ступеня та відзнакою Президента України «За військову службу Україні»

У четвер, 25 травня, Львів попрощається з Героєм Олегом Часником, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Олег Часник

Львів’янин (03.08.2001-21.05.2023).

Навчався у Середній загальноосвітній школі №30 міста Львова. Здобув професійно-технічну освіту у Вищому професійному училищі №29. У вільний час активно займався боксом, був членом спортивного клубу «Вільний Характерник» та призером численних обласних змагань.

Після завершення навчання проходив строкову військову службу, згодом підписав контракт зі Збройними Силами України.

З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації боровся з окупантами на території Харківської та Донецької областей у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

За героїчні дії з порятунку свого командира під час виконання бойових завдань та знищення чисельного ворожого десанту був відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» III ступеня та відзнакою Президента України «За військову службу Україні».

У Олега Часника залишилися батьки та молодший брат.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Нагадаємо, Львів 24 травня попрощався з трьома Героями, які захищали Україну. Євгеній Яросевич, Андрій Церковний, Володимир Лаский загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності