Постріл в автівці військового у Львові: що відомо

Слідчі ДБР розпочали розслідування

18 травня близько 22 години до ДБР надійшло повідомлення про постріл у автомобілі військовослужбовця. Інцидент трапився на проспекті Червоної калини у Львові.

Про це пише «Суспільне», опираючись на слова речниці теруправління Державного бюро розслідувань у Львові Тетяни Муравель.

Вистріл відбувся із пристрою для відстрілу гумових куль, який належить правоохоронцю. Внаслідок пострілу ніхто не постраждав. Гумова куля потрапила у килимок на підлозі авто. Крім того, власник автівки, військовослужбовець, подав заяву про припинення розгляду повідомлення про постріл.

Проте ДБР розпочало розслідування.

«На місце інциденту одразу виїхали слідчі територіального управління ДБР у Львові, провели необхідні слідчі дії, зафіксували всю інформацію. Також було вилучено пристрій для відстрілу гумових куль з магазином та двома патронами, а також — гільзу», — говорить Тетяна Муравель.

ДБР розпочало кримінальне провадження за фактом хуліганства (стаття 296 ККУ). За результатами розслідування нададуть оцінку діям кожного із учасників події.

Нагадаємо, ДБР повідомило про підозру посадовцю військової частини. Посадовець вимагав з підлеглих військовослужбовців віддавати йому частину щомісячних надбавок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності