Самогубство курсанта: декана факультету ЛьвДУВС звільнили з поліції

Самогубство курсанта: декана факультету ЛьвДУВС звільнили з поліції

До дисциплінарної відповідальності притягнули кількох посадовців факультету

Після самогубства курсанта у Львівському державному університеті внутрішніх справ декан факультету та полковник поліції Степан Гнатюк звільнений з лав Національної поліції.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Зазначається, що одразу після трагедії його відсторонили від роботи в поліції. Згодом Степан Гнатюк подав рапорт на звільнення ще до завершення службового розслідування в університеті.

«Декана факультету, на якому навчався загиблий курсант, було одразу ж відсторонено від виконання службових обов’язків. Ще до завершення службового розслідування він подав рапорт на звільнення. Його було звільнено з посади та зі служби в Національній поліції», – розповіли в університеті внутрішніх справ.

Відомо, що Степан Гнатюк був деканом факультету №3 понад вісім років.

У рамках службового розслідування до дисциплінарної відповідальності притягнули кількох посадовців факультету, зокрема, були і звільнення з посад. Однак, деталей не розповідають, адже слідство це триває.

Додамо, що службове розслідування було завершено 30 березня, проте його результати стало відомо тільки зараз.

«Також вжито додаткових заходів реагування щодо недопущення у майбутньому надзвичайних подій за участю особового складу, зокрема, щодо організації та проведення психопрофілактичної, індивідуально-виховної роботи та організації несення служби добовим нарядом», – додали у виші.

Нагадаємо,19 березня курсант другого курсу інституту №3 Львівського державного університету внутрішніх справ, Дмитро Гульчук вчинив самогубство. Працівники ДБР розслідують кримінальне провадження за фактом загибелі курсанта Львівського університету внутрішніх справ МВС України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності