У Рясному з’явиться нове будівництво: збудують новий паркінг та комерційні площі

будівництво

Тут збудують наземний паркінг на 277 місць для автомобілів та підземний паркінг на 217 місць

У Львові в мікрорайоні Рясне реконструюють з добудовою адміністративний корпус та виробничий цех під багатофункціональну будівлю з підземною автостоянкою, даховою котельнею та багаторівневою автостоянкою.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 12 травня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Містобудівні умови та обмеження для проєктування об'єкта будівництва на вул. Шевченка, 313 затвердили ТОВ «Компанія Квартал-Сіті».

Так, у новій багатофункціональній будівлі передбачатиметься опалення нежитлових приміщень системами з кількома альтернативними джерелами тепла. Також тут встановлять підземні контейнери роздільного збору твердих побутових відходів.

Також тут збудують наземний паркінг на 277 місць для автомобілів та підземний паркінг на 217 місць для автомобілів. У будівлі будуть передбачені комерційні та громадські функції. Також тут функціонуватиме повноцінний кінотеатр з сучасними залами.

Проводитимуться роботи на ділянці площею 1,5597 га. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Згідно з містобудівними умовами та обмеження гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд становить 32,00 м від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних елементів будівлі.  Максимально допустимий відсоток забудови становить 77,15%.

Додамо, згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ «Компанія Квартал-Сіті» зареєстрована у січні 2020 року. Розмір статутного капіталу компанії становить 1,5 млн грн. Основною діяльністю підриємства є організація будівництва будівель. Належить ТОВ «Компанія Квартал-Сіті» Наталії Лунів та Любомиру Борису.

Нагадаємо, у Львові на вул. Героїв УПА, 73 розбудують існуючий 5-ти поверховий офісний центр. Містобудівні умови та обмеження на реконструкцію та розширення групи нежитлових приміщень затвердили ТОВ «Офісний центр Т-73». Тут планують здійснити невелику прибудову зі сторони двору, де буде додатковий вихід.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності