У Львові збудують новий медичний центр

У Львові збудують новий медичний центр

Його збудують на вулиці Пасічній

На вулиці Пасічній, 39-Б у м. Львові збудують комерційний амбулаторно-поліклінічний центр.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради

Як розповів Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики ЛМР, це буде 5-поверховий, комерційний, амбулаторно-поліклінічний центр з підземною автостоянкою.

«Попередньо відбулася зустріч з керівництвом реабілітаційного центру «Джерело», корпус якого знаходиться поруч, і з ними проговорено усі важливі моменти щодо будівництва», - доповів Антон Коломєйцев.

Зокрема, було проговорено всі питання щодо заїздів, поверховості, відстані між будівлями, пожежний заїзд, вікна на фасадах, функціонування останнього поверху.

За словами архітектора забудовника, забудовник має намір дотримуватися всіх заявлених умов і збудована будівля буде використовуватися як медичний заклад.

Нагадаємо, на Львівщині планують збудувати ще один завод. А також у Львові планують збудувати церкву та відділок поліції. Таке рішення прийняли на комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради. А також вирішили передати у власність Головному управлінню Нацполіції Львівщини земельну ділянки для будівництва відділку поліції на вулиці Під Голоском.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності