У Львові збудують нову церкву та відділок поліції: головні новини Львівщини за 30 листопада

У Львові збудують нову церкву та відділок поліції: головні новини Львівщини за 30 листопада
Фото: LVIV.MEDIA

Наразі у Львівській області продовжують застосовувати аварійні відключення

  • У Львові планують збудувати церкву та відділок поліції. Таке рішення прийняли на комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради. А також вирішили передати у власність Головному управлінню Нацполіції Львівщини земельну ділянки для будівництва відділку поліції на вулиці Під Голоском.
  • У Львові висадять майже тисячу дерев та понад 6 тисяч кущів. Клени-явори та горобини, гіркокаштани та липи, вільхи та платани, груші Шантеклер та граби Лукаси, модрини та ялиці створюватимуть тінь у парках та на вулицях Львова. Загалом на вулицях та у парках міста висадять 940 дерев та 6238 кущів.
  • У разі відключення електроенергії у Львові працюватимуть чергові відділення банків, які обладнані усім необхідним для безперебійної роботи. До чергових відділень можна буде звернутися, щоб зняти готівку, отримати необхідні послуги, консультації, тепло і зв’язок. Адреси — за посиланням.
  • У Львові запрацювали перші «Пункти незламності». Наразі на мапу від Львівської міської ради нанесли 21 «Пункт незламності» у всіх шести районах Львова. LVIV.MEDIA показує відеорепортаж із перших трьох «Пунктів незламності», що запрацювали в центрі Львова — у Галицькому районі.
  • Наразі у Львівській області продовжують застосовувати аварійні відключення. Споживачам відключають електроенергію на 8 годин, повертають живлення на 4 години, а потім знову вимикають на 8 годин.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності