У Львові покарали водія, який на перехресті в’їхав у два автомобілі та втік

водій

Зловмисника на один рік позбавили права керувати транспортними засобами

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок водію , який на перехресті зіткнувся з двома автомобілями та втік з місця аварії.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/2148/23.

Інцидент стався на початку березня цього року близько 19:20. Керуючи автомобілем Renault Laguna обвинувачений зіткнувся на перехресті вул. Городоцька - вул. Виговського з Toyota Auris та Opel Astra, після чого втік з місця ДТП.

Як зазначив один з постраждалих водіїв, обвинувачений рухався на великій швидкості та виїхав на перехрестя на заборонений сигнал світлофора. Після скоєного зловмисник поїхав та його тривалий час розшукували працівники поліції.

Суд розглянув матеріали справи та визнав водія винним у скоєному. Його покарали позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік. Також водій повинен заплатити судовий збір у розмірі 536 гривень.

Нагадаємо, у Львові покарали водія із підробленим водійським посвідченням, який порушив правила дорожнього руху. Чоловік придбав підроблений документ через соціальну мережу Instagram. Виявили водія у Львові на пл. Двірцевій. Він порушив правила дорожнього руху та зупинився ближче 10 м від пішохідного переходу, внаслідок чого був зупинений правоохоронцями та на вимогу пред’явив підроблене посвідчення водія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності