У Львові створили екскурсійний маршрут пам’яті Петра Радковця

У Львові створили екскурсійний маршрут пам’яті Петра Радковця

Маршрут пролягає центральною частиною міста 

У четвер, 27 квітня, у Львові  відбудеться презентація маршруту пам’яті Петра Радковця, приурочена дню народження легендарного екскурсовода.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Петро Радковець – найвпізнаваніший екскурсовод Львова, краєзнавець і популяризатор його історії і культури, раптово помер 4 лютого 2023 року. Задля увіковічнення його постаті і внеску в популяризацію нашого міста у Львові створили екскурсійний маршрут його пам’яті.

Авторський маршрут пам’яті Петра Радковця розробила колега покійного, екскурсоводка Діана Борисенко у співпраці із родиною екскурсовода та Львівським туристичним офісом.

Маршрут пролягає центральною частиною міста через місця, якими Петро Радковець часто водив екскурсії. На кожній зупинці, яких є понад 10, будуть згадки з історіями, пов’язаними з Радковцем та особливостями його екскурсійної справи.

Місце початку маршруту – площа біля Успенської церкви, закінчення  – пам’ятник Тарасу Шевченку на пр. Свободи. Тривалість екскурсії – 2 години.

Нагадаємо, у Львові усіх охочих запрошують 29 квітня на міську прогулянку з дослідницею архітектури Ольгою Заречнюк. Для участі, будь ласка, зареєструйтесь. Після реєстрації повідомлять місце зустрічі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності