• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові днями відкриють першу чергу ультрасучасного центру з протезування і реабілітації Superhumans Center

У Львові днями відкриють першу чергу ультрасучасного центру з протезування і реабілітації Superhumans Center

У Львові днями відкриють першу чергу ультрасучасного центру з протезування і реабілітації Superhumans Center

«Ті, хто зараз бореться на передовій за майбутнє нашої держави, мають знати, що у них є гідне майбутнє»

Днями на Львівщині запрацює перша черга ультрасучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки для постраждалих від війни Superhumans Center.

Про це розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький під час Міжнародного форуму реабілітації, який відбувається сьогодні у Львові, пишуть на сторінці Львівської обласної державної адміністрації.

«Ті, хто зараз бореться на передовій за майбутнє нашої держави, мають знати, що у них є гідне майбутнє в Україні після того, як вони повернуться з війни. Що, якщо буде потрібно, тут, вдома, поруч з близькими, їм безкоштовно нададуть найкраще лікування, протезування, психологічну допомогу, реабілітацію і допоможуть повернутися до мирного життя й знайти себе у ньому.

Я вважаю, що у кожній області нашої держави має бути принаймні один такий центр.

Тішуся, що від жителів громад області до вищих органів влади – у всіх є розуміння, що це потрібно і потрібно втілювати вже тепер. Дякую нашим українським та міжнародним партнерам й меценатам за підтримку України на цьому шляху», – додав очільник Львівщини.

Нагадаємо, Центр Superhumans матиме на меті не лише відновлювати можливості людей з протезами, але і змінювати ставлення суспільства до таких людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності