У Львові двічі за тиждень пошкодили шлагбаум на парковці «Вернісаж»

У Львові двічі за тиждень пошкодили шлагбаум на парковці «Вернісаж»

Від початку місяця шлагбауми на «Вернісажі» «постраждали» вже втретє

У Львові за тиждень на території спеціально обладнаного паркувального майданчика «Вернісаж» двічі пошкодили шлагбаум.

Про це повідомляє ЛКП «Львівавтодор».

Вперше шлагбаум на «Вернісажі» пошкодили 17 березня о 23:25. Зазначається, що водій вирішив виїхати з парковки через заїзд на неї по вулиці Вірменській. Пасажир вийшов з авто і руками почав піднімати шлагбаум, пошкодивши його. Після того, як до нього підійшли поспілкуватися небайдужі громадяни, він сів в авто, машина розвернулася і поїхала на виїзд з парковки.

Крім цього, 23 березня ввечері шлагбаум пошкодив водій-іноземець, який врізався у нього при заїзді на парковку по вул. Театральна.

Два випадки за тиждень із пошкодженням шлагбауму на території спеціально обладнаного паркувального майданчика “Вернісаж”, який обслуговує ЛКП “Львівавтодор” 🤯👉 Одна ситуація із пошкодженням шлагбауму на “Вернісажі” сталася 17 березня о 23:25. Чомусь водій вирішив виїхати з парковки через заїзд на неї по вул. Вірменській 🤦 Пасажир вийшов з авто і руками почав піднімати шлагбаум, пошкодивши його. Після того, як до нього підійшли поспілкуватися небайдужі громадяни, він сів в авто, машина розвернулася і поїхала на виїзд з парковки. 👉 Другий випадок стався 23 березня о 22:11. Цього разу шлагбаум пошкодив водій-іноземець, він врізався у нього при заїзді на парковку по вул. Театральна. Наразі обидва шлагбауми працюють в робочому режимі, їх відремонтували. У правоохоронні органи було скеровано заяви про завдання збитків ЛКП “Львівавтодор”. Нам прикро, що останнім часом такі випадки почастішали і шлагбауми на “Вернісажі” з початку місяця “постраждали” вже втретє 🥺 Попри всі “журбинки”, бажаємо вам гарного настрою та вихідних 🫶

Posted by ЛКП "Львівавтодор" on Friday, March 24, 2023

Наразі обидва шлагбауми працюють в робочому режимі, їх відремонтували. У правоохоронні органи було скеровано заяви про завдання збитків ЛКП «Львівавтодор».

Від початку місяця шлагбауми на «Вернісажі» «постраждали» вже втретє

Нагадаємо, у Львові на 54 локаціях планують облаштувати ще 1225 паркувальних місць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності