• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові переселенці можуть паркуватися за пільговим тарифом та оформити абонементи

У Львові переселенці можуть паркуватися за пільговим тарифом та оформити абонементи

У Львові переселенці можуть паркуватися за пільговим тарифом та оформити абонементи

Також переселенці можуть оформити пільгові абонементи на паркування

Зареєстровані у Львові внутрішньо переміщені особи можуть оформити пільгове паркування на майданчиках, безпосередньо прилеглих до житлових будинків, у яких вони мешкають.

Про це пишуть на сторінці Львівської міської ради.

Тоді оплата за паркування, як і для мешканців-львів’ян, складатиме 3 грн/год. Також переселенці можуть оформити пільгові абонементи на паркування.

Аби оформити пільги на паркування, потрібно підготувати оригінали таких документів:

  • паспорт громадянина України;
  • свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • документ, в якому зазначений реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • документ, що підтверджує постійне проживання за адресою місця розташування відповідного майданчика для паркування (довідка з ЦНАПу або акт про встановлення факту проживання особи від ОСББ чи ЖЕКу).

«Далі необхідно зателефонувати на «гарячу» лінію за номером телефону 0800 303 007, щоб здійснити запис на укладання договору з підприємством. За цим номером можна проконсультуватись, чи будинок, в якому ви мешкаєте, підлягає укладенню угоди», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Прийом мешканців та укладання договорів на пільговий тариф/абонемент здійснюється за адресою: м. Львів, вул. Пасіки Галицькі, 7 (ЛКП «Львівавтодор»). Години та дні прийому: вівторок та четвер: 8:30-17:00 (перерва на обід 12:30-13:00).

Вартість абонементів та перелік прилеглих до паркувальних майданчиків будинків, мешканці яких мають право на пільговий абонемент\тариф на паркування, тут.

Нагадаємо, у Львові власників авто просять не паркуватись біля сміттєвих контейнерів та не перешкоджати вивезенню відходів. Оскільки паркування біля сміттєвих контейнерів заборонено Правилами дорожнього руху, на власників цих авто буде накладено адміністративне стягнення, або ж транспортний засіб евакуюють на спеціальний майданчик.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності