Стихійні паркомісця замість громадського простору: львів’яни скаржаться на водіїв

Стихійне паркування. Фото: «Гаряча лінія міста Львова»

Користувачі в коментарях нарікають, що така ситуація з паркування по всьому місту

У Львові продовжується проблема зі стихійним паркуванням. Поблизу центру міста водії залишають свої автомобілі на місці лавочок.

Відповідне звернення з’явилось на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Львів’яни скаржаться на водії які утворили стихійне паркування на місцях, які відведені для громадського простору. Таке порушення відбувається систематично на вулиці Левицького 41-45. Авторка допису зазначила, що лавочки з тієї території по одній демонтували протягом минулого року. Водночас на тротуарі почали паркувати автомобілі.

Користувачі в коментарях нарікають, що така ситуація з паркування по всьому місту.

Мешканці просять повернути лавочки та поставити обмежувальні стовпці.

Адміністратори спільноти скерували звернення в РА Личаківський район. В адміністрації повідомили, що у попередні роки на вулиці Левицького мешканців прилеглих будинків скаржилися, що на лавках недобропорядні громадяни розпивали алкогольні напої та порушували громадський спокій. Зважаючи на це вони прийняли рішення про демонтаж лавок на цій ділянці вулиці.

Щодо встановлення обмежувачів у Личаківській РА зазначають, що їх встановлення не передбачається, оскільки рух тротуарною частиною та паркування автомобілів на пішохідній частині заборонено чинними ПДР.

Вони закликають львів’ян при виявленні фактів порушення Правил звертатися в органи патрульної поліції чи управління безпеки міста для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, у Львові планують облаштувати понад тисячу нових паркомісць. Найбільше майданчиків планують облаштувати у Личаківському та Галицькому районах міста.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності