• Головна
  • Новини Львова
  • Вантажівки нищать дорогу: львів’яни поскаржились на провалля на вулиці Бетховена (фото)

Вантажівки нищать дорогу: львів’яни поскаржились на провалля на вулиці Бетховена (фото)

Вантажівки нищать дорогу: львів’яни поскаржились на провалля на вулиці Бетховена (фото)

У Шевченківській РА відзвітували, що ліквідували провалля

У Львові містяни скаржаться, що вантажівки руйнують дорогу по вулиці Бетховена. За їх словами, вона дуже сильно зносилась, а в одному місці взагалі повністю провалилась.

Про це повідомили на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

Зокрема, автор звернення зауважив, що на вказаній ділянці знаходиться каналізаційний колектор, який збільшує шанси потенційної руйнації дорожнього покриття.

«Прошу проінспектувати ділянку дороги по вул. Бетховена (карту з маркуванням місця прикріпляю у фото) на можливий обвал дорожнього покриття. Плита дуже сильно зносилась і в одному місці вже повністю провалилась. По цій дорозі щоденно курсують вантажівки сусідніх підприємств, руйнуючи її ще більше. Як бачите, в цьому місці знаходиться кан. колектор, що збільшує шанси на обвал. Прошу негайно провести ремонтні роботи», - написав у зверненні користувач Andrii Shevtsiv.

Водночас адміністратори спільноти відреагували на звернення й скерували його в Шевченківську районну адміністрацію. Натомість в РА відзвітували, що ліквідували провалля.

Нагадаємо, нещодавно Львів’яни повідомили про вщент розбиту дорогу вул. Янева, на відрізку від вул. В.Великого. Там просять провести поточний ремонт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності