• Головна
  • Новини Львова
  • Знищення зеленої зони, безлад та ями: на Чорновола у Львові вже 3 роки не можуть відремонтувати дорогу

Знищення зеленої зони, безлад та ями: на Чорновола у Львові вже 3 роки не можуть відремонтувати дорогу

Зруйноване дорожнє покриття. Фото: «Гаряча лінія міста Львова»

Начебто представники влади відмовляються ремонтувати цю ділянку дороги

Мешканці будинку скаржаться на водіїв, які знищують газон. Водночас ті нарікають на жахливе дорожнє покриття та звинувачують в цьому комунальників.

Відповідне звернення з’явилось на сторінці «Гаряча лінія міста Львова» у Facebook.

У Львові на вулиці Чорновола, 97, мешканці нарікають на водіїв, які знищують зелену зону та перетворили подвір’я на багнюку. Вони просять встановити там бордюрні камені й впорядкувати територію.

Мешканці вважають, що потрібно унеможливити заїзд автівок на зелену зону. Однак, водії почали захищати свої дії. В коментарях під дописом почалася активна дискусія, адже за словами власників автомобілів, іншої можливості проїхати в них не має. Вони нарікають на великі ями на цій ділянці. За словами водіїв, вони не мають бажання постійно ремонтувати своє авто, тому й обирають для проїзду зелену зону.

Адміністратори спільноти скерували звернення у Шевченківську РА. Однак громадяни зазначають, що вирішення ситуації триває вже понад 3 роки. Начебто представники влади відмовляються ремонтувати цю ділянку дороги. Відповідають що це прибудинкова територія і нема коштів, або ж те, що це територія загального користування. Також користувачі висловили в коментарях своє невдоволення стосовно паркування по всьому місту.

Нагадаємо, львів’янка облаштувала «приватне» паркомісце прямо перед вікнами квартири.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності