На Львівщині відновили ремонт дороги, що сполучає Червоноград та Раву-Руську: деталі

На Львівщині відновили ремонт дороги, що сполучає Червоноград та Раву-Руську: деталі

Наразі забезпечено проїзд автомобільного транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття довжиною понад 14 км від Острова у сторону Белза

На Львівщині відновили ремонтно-будівельні роботи на автодорозі Т-14-04, що сполучає Червоноград та Раву-Руську. Зокрема, шляховики працюють на ділянці Белз – Рава-Руська.

Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства Львівської ОВА.

Так, одразу кілька бригад розпочали ремонтні роботи на 5 штучних спорудах, влаштовують дощову каналізацію в межах населених пунктів Белз, Корчів та Річки, проводять роботи з вирубки дерев та видалення порослі, зрізають старий асфальт поблизу Белза в напрямку Рави-Руської та вже відновили роботи із влаштування основи дорожнього одягу.

«Вже цьогоріч зрізали пошкоджене дорожнє покриття довжиною 5 км та розпочали роботи з влаштування основи із щебенево-піщаної суміші. Крім цього, на мостах провели роботи із демонтажу пошкоджених елементів та влаштували тимчасові об’їзні дороги», - зазначили в Службі автомобільних доріг.

Там додали, що капітальний ремонт прикордонної дороги передбачає:

  • ремонт та розширення проїзної частини;
  • ремонт штучних споруд;
  • влаштування узбіч;
  • забезпечення водовідведення;
  • в межах населених пунктів влаштування дощової каналізації, тротуарів, зупинок громадського транспорту та освітлення;
  • організацію дорожнього руху.

Наразі забезпечено проїзд автомобільного транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття довжиною понад 14 км від Острова у сторону Белза.

Зауважимо, що дорогу ремонтують в рамках міжнародного проєкту «Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні».

Нагадаємо, раніше на Львівщині відновили ремонт мостів на дорозі до пункту пропуску «Нижанковичі-Мальховіце».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності