• Головна
  • Новини Львова
  • Легалізували нерухомість у центрі Львова для громадян РФ: судитимуть місцевих жителів

Легалізували нерухомість у центрі Львова для громадян РФ: судитимуть місцевих жителів

Легалізували нерухомість у центрі Львова для громадян РФ: судитимуть місцевих жителів
Фото: Freepik

Для легалізації нерухомого майна, фігуранти відчужили його юридичний особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни РФ

У Львові судитимуть місцевих жителів за фактами шахрайства, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом та підробки документів.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що місцеві мешканці, використовуючи підроблене рішення суду, шляхом обману незаконно заволоділи правом власності на нежитлові приміщення, які розташовані у центрі Львова. Потім вони вчинили ряд правочинів з майном, щоб передати його у власність юридичній особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни Російської Федерації.

Після чого, для легалізації нерухомого майна, фігуранти відчужили його юридичний особі, кінцевими бенефіціарами якої є громадяни РФ.

Зазначається, що за клопотанням прокурора вищевказані нежитлові приміщення загальною вартістю 6,2 млн грн арештовано та передано в управління АРМА.

Нагадаємо, судитимуть державного інспектора митного поста «Городок» Львівської митниці за фактами зловживання службовим становищем. У липні минулого року посадовець пропустив на територію України 16 легкових автомобілів незаконно оформивши їм «нульове розмитнення».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності