• Головна
  • Новини Львова
  • 19-річний переселенець у Львові намагався викрасти золоте кольє: діяв за попередньо продуманою схемою

19-річний переселенець у Львові намагався викрасти золоте кольє: діяв за попередньо продуманою схемою

Ювелірні прикраси

Затримати крадія допомогли перехожі

У Львові затримали зловмисника, який намагався пограбування ювелірний магазин. Для цього він навіть не пошкодував грошей на таксі.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, 28 лютого близько 16:30 зловмисник зайшов до одного з ювелірних магазинів на вулиці Шпитальній у Львові. Чоловік попросив продавчиню показати йому золоте кольє вартістю більше 75 тисяч гривень. Коли жінка передала йому прикрасу, грабіжник почав тікати. На вулиці перед магазином його вже чекало заздалегідь замовлене таксі. Однак, продавчиня не розгубилась та почала кликати на допомогу. Затримати крадія їй допомогли перехожі. Згодом вони передали його передали поліції.

Злочинцем виявився 19-річний житель Дніпропетровської області, який тимчасово проживає у Львові. Правоохоронці затримали його та вилучили у молодика речові докази. За крадіжку ювелірних прикрас злочинця загрожує від семи до десяти років тюрми.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за вчинення крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Додамо, у Львові судитимуть чоловіка, який скоїв розбій в аптеці та пограбував інкасаторів. Для скоєння злочинів він використовував пневматичну зброю та аерозольний балончик.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності