• Головна
  • Новини Львівщини
  • Поліцейські зі Львівщини повернули дітям викрадений окупантами на Харківщині шкільний автобус

Поліцейські зі Львівщини повернули дітям викрадений окупантами на Харківщині шкільний автобус

Поліцейські зі Львівщини повернули дітям викрадений окупантами на Харківщині шкільний автобус

Зведений загін Головного управління Національної поліції у Львівській області проводить стабілізаційні заходи на звільнених територіях Харківської області

Під час окупації Харківщини російські загарбники знищували та викрадали майно. Зокрема, вони викрали шкільний автобус, який належав відділу освіти Балаклійської міської ради. Втім правоохоронці зі Львівщини повернули громаді вкрадений транспортний засіб.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у вересні 2022 року на Харківщину прибув зведений загін поліції Львівщини для відновлення правопорядку на деокупованих територіях. Там правоохоронці знайшли понівечений автобус. Вони власними силами відремонтували авто та повернули його школярам.

«Хочемо висловити величезну вдячність працівникам поліції Львівщини, які допомагають відновити порядок та мирне життя на Харківщині», - зазначили мешканці Балаклеї.

Додамо, що зведений загін Головного управління Національної поліції у Львівській області,  до якого входять співробітники територіальних підрозділів, кінологи, експерти-криміналісти та спецпризначенці поліції Львівщини, а також співробітники Управління патрульної поліції у Львівській області, проводять стабілізаційні заходи на звільнених територіях Харківської області.

Так, щодня поліцейські разом з колегами з інших областей патрулюють територію, чергують на блок-постах,  виявляють боєприпаси та залишену ворогом військову техніку, які після огляду спеціалістами-вибухотехніками передають на потреби наших військових, здійснюють оперативний супровід та проводять процесуальні слідчі (розшукові) дії у кримінальних провадженнях, а також  дбають про безпеку населення на деокупованих територіях, забезпечують продуктами харчування та предметами першої необхідності, допомагають громадянам евакуюватися з небезпечних територій.

Нагадаємо, у Львові поліцейські затримали зловмисників за підозрою у викраденні іноземця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності