Для забезпечення правопорядку: у Сколе запрацювала поліцейська станція

Для забезпечення правопорядку: у Сколе запрацювала поліцейська станція
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Поліцейські офіцери проживатимуть на території громади та будуть доступними для громадян цілодобово

У середу, 15 лютого, у Сколе запрацювала поліцейська станція. Її відкрили в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцейська станція розташована на Майдані Незалежності, 1. Обов’язки поліцейських офіцерів громади виконуватимуть старший лейтенант поліції Святослав Лупаца та старший лейтенант поліції Петро Мушинський. Обидва правоохоронця пройшли відбір та спеціальне навчання і готові приступити до служби.

Поліцейські офіцери будуть забезпечувати правопорядок на ввіреній території, протидіяти та запобігати вчиненню правопорушень, забезпечувати дорожній рух. Поліцейські забезпечені службовим транспортом, зброєю, засобами зв’язку та всім необхідним для несення служби.

Поліцейські офіцери проживатимуть на території громади та будуть доступними для громадян цілодобово. Оцінювати їхню діяльність будуть самі мешканці.

Це вже 29 поліцейська станція, відкрита в рамках цієї ініціативи на Львівщині. Сколівська територіальна громада долучилась до проєкту позачергово та самостійно придбала транспортний засіб для поліцейських офіцерів громад.

Нагадаємо, нещодавно у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» запрацювала поліцейська станція у селищі Дашава Стрийської громади на вулиці Тараса Шевченка, 7.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності