• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська шпажистка виборола ще одну «бронзу» на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів

Львівська шпажистка виборола ще одну «бронзу» на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів

Цього разу Анна Максименко здобула нагороду у командному турнірі

У п’ятницю, 24 лютого, в столиці Естонії Таллінні на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів та юніорів відбулися командні змагання шпажисток-кадеток. Український квартет був одним з головних фаворитів командного турніру, адже напередодні киянка Емілі Конрад та львів'янка Анна Максименко здобули «золото» та «бронзу», відповідно, в особистій першості, а в командному рейтингу українки поступалися тільки угоркам.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Розпочали змагання українки з впевнених перемог над естонками (45:36) та ізраїльтянками (45:31), проте у півфіналі поступилися суперницям з Польщі (34:44). Відтак, у матчі за «бронзу» українки зустрілися з француженками й в драматичній боротьбі зуміли вирвати перемогу – 40:39.

Так, 15-річна вихованка Lviv Academy of Fencing (тренери – Зоряна Семеряк та Андрій Орліковський) Анна Максименко стала володаркою двох бронзових медалей континентальної першості.

Нагадаємо, з 2 до 5 березня у Стамбулі (Туреччина) відбудеться чемпіонат Європи з легкої атлетики в приміщенні. Україну на цьому турнірі представлять 11 спортсменів, які виконали умови відбору. Зокрема у списку є представник Львівщини –  26-річний стрибун у висоту Вадим Кравчук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності