• Головна
  • Спорт
  • 14-літній львів’янин виборов «бронзу» на змаганнях з фехтування у Кракові

14-літній львів’янин виборов «бронзу» на змаганнях з фехтування у Кракові

14-літній львів’янин виборов «бронзу» на змаганнях з фехтування у Кракові

Водночас 16-річний киянин Максим Перчук став переможцем, здобувши таким чином вже третю золоту і четверту загалом особисту медаль на етапах ЄКЦ сезону 2022/23

Медальним дублем для України завершився перший день змагань на етапі Європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах «Wawel Dragon Trophy» у польському Кракові.

Про це пишуть на сторінці Національної федерації фехтування України.

14-річний вихованець Львівської академії фехтування Максим Гула склав гідну конкуренцію старшому на два роки представнику Франції й у рівному поєдинку поступився з рахунком 13:15.

Для учня Зоряни Семеряк та Андрія Орліковського це вже третя особиста бронзова медаль ЄКЦ у сезоні 2022/23.

Водночас 16-річний киянин Максим Перчук став переможцем, здобувши таким чином вже третю золоту і четверту загалом особисту медаль на етапах ЄКЦ сезону 2022/23.

«Підопічний Руслана Тимошенка у півфінальному поєдинку проти Трістана Луміно, в якому він, поступаючись 1:7, вирвав перемогу у британця 15:14. Перчук повів 9:1 і свого вже не віддав (15:6), поквитавшись таким чином з французом Тео Мітрайєм ще й за поразку у півфіналі товариша по команді Максима Гули», - йдеться у повідомленні.

За крок від п’єдесталу у Кракові зупинився ще один наш шпажист Мирон Дурневич, поступившись у чвертьфіналі Перчуку (7:15).

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності