• Головна
  • Новини Львова
  • Била та обливала холодною водою: у Львові жінку за знущання з матері засудили до 8 років ув’язнення

Била та обливала холодною водою: у Львові жінку за знущання з матері засудили до 8 років ув’язнення

Била та обливала холодною водою: у Львові жінку за знущання з матері засудили до 8 років ув’язнення
Фото: Freepik

Донька своєї провини у суді не визнала

Галицький районний суд міста Львова розглядав справу про побиття донькою своєї 81-річної матері.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із вироку справи №466/5326/20

З матеріалів справи стало відомо, що у травні 2017 року жінка посварилася зі своєю літньою матір’ю. Сварка зрештою перейшла у бійку, і жінка руками та ногами стала бити маму. Коли старенька вже впала на підлогу, донька перетягнула її з кухні до кімнати, де продовжила знущатися. А потім вилила на жінку два відра холодної води, облила її шампунем, та ще одним відром уже гарячої води.

Увесь цей час вона не припиняла бити літню матір. Тортури для жінки тривали понад чотири години.

Згодом, залишивши матір лежати в мокрому одязі на підлозі, донька відчинила всі вікна у кімнаті та врешті вийшла звідти. Старенька спробувала утекти, вибігла з квартири, щоб покликати на допомогу. Проте донька затягнула її назад, і, щоб та більше не виходила з дому, повністю роздягнула, а сама пішла з дому.

Сусіди викликали побитій жінці швидку допомогу та зателефонували у поліцію. Її забрали до лікарні, але через два місяці, так і не оговтавшись від пережитого, вона померла.

Донька своєї провини у суді не визнала. Не зважаючи на всі переконливі докази, заперечувала, що причетна до побиття матері. Запевняла, що над жінкою познущався хтось інший, поки вона була відсутня вдома. Намагалася звинуватити в цьому свого брата.

Суд з’ясував, що літня жінка померла від черепно-мозкової травми, яка потребувала операції. Проте родичі відмовилися продовжувати лікування матері.

Брат засудженої підтвердив, що між матір’ю та донькою постійно виникали конфлікти. Ще відколи доньці виповнилося 16 років.

Суд визнав 54-річну жінку винною, та виніс вирок – 8 років ув’язнення. А ще їй присудили оплатити усі судово-медичні експертизи - усього на понад 9 тис. грн

Нагадаємо, у Львові поліція затримала двох братів, причетних до пограбування пасажира на приміському вокзалі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності