• Головна
  • Новини Львова
  • Очільника патрульної поліції Львівської області звільняють після скандального відео з перепусткою — ЗМІ

Очільника патрульної поліції Львівської області звільняють після скандального відео з перепусткою — ЗМІ

Очільника патрульної поліції Львівської області звільняють після скандального відео з перепусткою — ЗМІ

На його місце, можливо, прийде очільник патрульної поліції Волині

Після гучного скандалу з подарованою перепусткою очільника Управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка звільнять з цієї посади.

Про це в коментарі для ТСН.ua повідомило високопоставлене джерело в МВС.

«Пилипенко буде переведений працювати на нижчу посаду до іншої області», уточнив співрозмовник.

Сьогодні ж у соцмережах з’явилася інформація, начебто, патрульну поліцію Львівської області має очолити Андрій Крутень, який до цього часу очолював УПП Волині. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Вікторія Балицька.

Цю ж інформацію підтвердили у патрульній поліції Волинської області телеканалу «Конкурент TV».

Редакції LVIV.MEDIA не вдалося отримати підтвердження цієї інформації у пресслужбі Управління патрульної поліції Львівщини. Телефон прессекретаря не відповідає від ранку.

Нагадаємо, більше тижня минуло від часу, коли у соцмережах з’явилося відео, на якому тоді ще керівник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко у своєму службовому кабінеті дарує перепустку на проїзд площею Ринок працівниці Львівської обласної ради Василині Софранюк.

Відео одразу викликало резонанс у суспільстві, а Романа Пилипенка того ж дня, 22 січня, відсторонили від виконання службових обов'язків. Керівництво Департаменту патрульної поліції призначило службове розслідування.

Відео працівниця обласної ради Василина Софранюк виклала на свою сторінку у соцмережу. У хвилинному ролику дівчина радіє перепустці на свій Mercedes та каже, що «любить ви*буватись».

За інформаціює ЗМІ, відео було відзняте 13 січня, на свято Василя, і ця перепустка була подарунком від Романа Пилипенка Василині Софранюк на іменини.

Нагадаємо, Василина Софранюк працює помічницею депутата Львівської обласної ради від фракції «Європейська солідарність» Андрія Думи. Також Софранюк обіймає посаду головного спеціаліста відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

За даними ЗМІ, з липня 2022 року вона є власницею Mercedes-Benz CLA 250 з «дзеркальними» номерами ВС1001НХ. Середня ринкова вартість такого автомобіля — 20 тисяч доларів.

Додамо, що у Львові заборонений в'їзд на площу Ринок приватним автомобілям.

Наступного дня після появи сканадального відео, 23 січня, Ірина Тихоліз, керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс», яке видає перепустки на заїзд на площу Ринок у Львові, сказала, що перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини, є недійсною.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності