У Львові чоловіки побились через пошкоджену автівку

Одного з чоловіків покарали штрафом

Сихівський районний суд м. Львова покарав штрафом чоловіка, який пошкодив автомобіль та через зауваження побив потерпілого.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №464/321/23.

Інцидент стався 8 січня 2023 року. Потерпілий зробив чоловіку зауваження за те, що той пошкодив його автомобіль. У відповідь обвинувачений вдарив потерпілого двічі кулаком по обличчю.

Дії чоловіка кваліфікували як нанесення легких тілесних ушкоджень. Обвинувальний акт розглядали без проведення судового розгляду в судовому засіданні. Обвинувачений подав до суду заяву, у якій повністю визнав свою вину.

Так, розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу розміром 510 гривень.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік через ревнощі підпалив автомобіль своєї дівчини. Інцидент стався у жовтні. Чоловік вирішив помститися своїй дівчині та підпалив її автомобіль Volkswagen Golf.

З першого разу автівка не загорілася, тому він налив бензин на сидіння автомобіля та підпалив. Загасили пожежу вогнеборці, які приїхали на місце події.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності