У Львові затримали горе-водія, який протаранив два автомобілі та втік з місця ДТП

У Львові затримали горе-водія, який протаранив два автомобілі та втік з місця ДТП

За допомогою камер Центру безпеки міста інспекторам вдалося встановили автомобіль винуватця і напрямок, в якому він поїхав

У Львові правоохоронці затримали 32-річного водія, який протаранив два припарковані автомобілі й втік з місця події.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Так, 14 січня правоохоронці отримали повідомлення про ДТП на вулиці Хоткевича. На місці події патрульні з‘ясували, що невідомий здійснив наїзд на два припарковані автомобілі Renault Master та Opel Movano і втік з місця події. Водночас власнику транспортних засобів повідомили про це сусіди.

Патрульні склали всі необхідні матеріали та передали їх у відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП. За допомогою камер Центру безпеки міста інспекторам вдалося встановили автомобіль винуватця і напрямок, в якому він поїхав. Невдовзі вони розшукали авто Mercedes Vito. Патрульні зателефонували втікачеві. Розуміючи, що його викрили, 32-річний львів‘янин у всьому зізнався.

Правоохоронці склали на утікача два протоколи: за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадаємо, внаслідок складних погодних умов та темряви у Львівській громаді за минулу добу, 15 січня, водії автівок збили трьох людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності