У Львові суд звільнив від покарання пішохода, який зіткнувся з електросамокатом

Фото з відкритих джерел

Жінка раптово вийшла на велодоріжку

Галицький районний суд м. Львова звільнив від відповідальності місцеву мешканку, яка вибігла на велодоріжку і зіткнулася з електросамокатом, та обмежився усним зауваженням.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 461/5065/22.

Інцидент стався ще 23 серпня на вул. Куліша, 47. Жінка раптово вийшла на велодоріжку, не переконавшись у відсутності безпеки, та зіткнулася з людиною, яка їхала на електросамокаті. Потерпілий подавав пішоходу звуковий сигнал, однак жінка ніяк на нього не відреагувала.

За словами свідка ДТП, жінка різко вийшла із зупинки на велодоріжку, де і зіткнулася головою з чоловіком.

Суд дійшов висновку, що велодоріжка не призначена для руху пішоходів, та учасники дорожнього руху зобов'язані виконувати Правила дорожнього руху.

Однак у суді вирішили звільнити жінку від адміністративної відповідальності у зв’язку з малозначністю правопорушення та обмежилися усним зауваженням.

Нагадаємо, у Львові позбавили водійських прав чоловіка, який їздив під наркотиками. У судовому засіданні чоловік пояснив, що правоохоронці затримали його біля будинку, звідки він поїхав до медзакладу на перевірку на стан наркотичного сп’яніння. За його словами, він не вживає наркотичних речовин, однак зазначив, що у цей день пив енергетичний напій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності