У Самбірському районі на рік позбавили прав водія, який їздив у стані наркотичного сп'яніння

У Самбірському районі на рік позбавили прав водія, який їздив у стані наркотичного сп'яніння

Також чоловік заплатить штраф у розмірі 17 тисяч гривень

Старосамбірський районний суд Львівської області виніс вирок водію, який керував автомобілем під наркотиками.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 455/1413/22.

Правоохоронці виявили водія з ознаками наркотичного сп'яніння 16 жовтня, коли той керував автомобілем «ВАЗ210». Зокрема, у чоловіка було порушення мови, координації рухів, почервоніння очей. Від проходження медогляду на стан наркотичного сп'яніння у КНП СМР «Самбірська районна лікарня» водій відмовився.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненому повністю визнав та просив суворо не карати. Пояснив, що відмовився проходити медичний огляд, оскільки напередодні ввечері вживав алкоголь та вважав, що це викриється на результаті огляду.

Суд визнав чоловіка винним та покарав його штрафом у розмірі 17 тис. гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Нагадаємо, поблизу Золочева 3 листопада водій автомобіля збив велосипедиста. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке загрожує водієві, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності