Шарпав та виганяв з дому: на Львівщині чоловік відбувся попередженням за насильство у сім'ї

Суд врахував, що чоловік є особою з інвалідністю

Турківський районний суд Львівщини покарав чоловіка попередженням за те, що той шарпав, нецензурно обзивав та виганяв з дому свою дружину.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 458/760/22.

Проживає сім'я у Самбірському районі. Інцидент стався у жовтні цього року. Зазначається, що чоловік шарпав свою дружину за верхній одяг, обзивав нецензурними словами та при цьому виганяв її з дому.

Зазначається, що поліцейський, який прибув на місце події та складав протокол, побачив у дії чоловіка порушення.

У суд зловмисник з'явився та подав заяву, в якій визнає свою провину повністю, однак просить його суворо не карати, оскільки є особою з інвалідністю.

Так, чоловіка визнали винним у вчиненні домашнього насильства та застосували до нього покарання у виді попередження. Окрім того, його звільнили від сплати судового збору. Зокрема, суд врахував те, що він є особою з інвалідністю, а також його важке матеріальне становище. Окрім того, дружина обвинуваченого є теж особою з інвалідністю, та вони мають на утриманні двох малолітніх дітей.

Нагадаємо, у Львові суд покарав чоловіка, який бив та ображав свою співмешканку. Постраждала зазнала стусанів, штовханини і ляпасів. Жінку чоловік ображав нецензурною лайкою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності