Кращі сучасні мультфільми українською мовою

“Мавка. Лісова пісня”

Мультфільми українського виробництва допомагають дітям пізнавати світ, любов, доброту та повагу. Батькам слід уважно підходити до вибору мультфільмів, адже не все, що є в мережі можна дивитися дітям. 

Сучасні українські мультфільми – це справжнє мистецтво, адже у них можна дізнатися про історію нашого народу.

Пропонуємо вашій увазі кращі мультфільми українською мовою:

“Мавка. Лісова пісня”

Мультфільм, який був створений на основі образів слов'янської та української народної міфології; у стрічці розповідається про Мавку, яка є душею Лісу та його Берегиню, яка закохалася в талановитого музику Лукаша; сюжет розгортається таким чином, що головній героїні мультфільму доводиться зробити складний вибір між коханням та обов'язком перед лісом.

“Микита Кожум'яка”

Мультфільм, який був створений за мотивами казки Антона Сіяніки, у якій розповідається про хлопчика Микиту, який є сином богатиря; в сюжеті мультфільму розповідається про те, як Микита рятує свій та казковий світи від злого дракона.

“Клара та чарівний дракон”

Мультфільм, у якому розповідається про пригоди дівчинки Клари та її друзів, які разом з нею намагаються врятувати чарівного дракона від впливу сил зла та повернути його до рідної домівки.

“Дивосвіт”

Мультфільм, який був знятий на основі мотивів творчості Марії Примаченко; у цій стрічці діти можуть зрозуміти багато важливих сенсів, зрозуміти важливі морально-етичні питання та розібратись у тому, що таке дружба й повага один до одного; сюжет мультфільму створений на основі української народної казки.

“Маленький великий пес”

Дуже повчальний мультфільм, у якому є два головних героя – хлопчик, який дуже мріє мати собаку та такса. яка прагне знайти люблячого господаря; чи вдасться цим героям знайти те, що вони шукають, ви зможете дізнатись, переглянувши мультфільм.

“Жив собі чорний кіт”

Мультфільм, у якому розкривається дуже важлива тема, а саме шкода різних стереотипів та забобон для суспільства; головним героєм цієї стрічки є молодий чорний кіт, якого бояться всі люди через стару прикмету – що чорні коти приносять лише нещастя; цього котика всі уникають, а він так сильно прагне відчути справжнє щастя та любов.

“Ескімоска”

Мультфільм, у якому головною героїнею є маленька ескімоска, яка живе в Арктиці та щоразу потрапляє у різноманітні смішні ситуації з друзями та рідними; ескімоска постійно знаходить нові для себе предмети й намагається зрозуміти їхнє справжнє призначення; цей мультик призначений для дошкільнят, проте і дорослим його переглянути не завадить.

“Моя країна Україна”

Краєзнавчий та патріотичний мультфільм про подорож Україною на основі легенд та історій рідного краю.

“Корисні підказки”

Пізнавальний мультфільм, у кожній серії якого розкриваються досить важливі та корисні теми для дітей; мультик зможе навчити малюків правильно поводитись на вулиці, самостійно вирішувати різні ситуації та обставини і т.д.

Швидкий темп життя, постійна робота та важливі справи заважають вихованню дітей. Більшість батьків не приділяє достатньої кількості уваги своїм малюкам, тож корисні мультфільми допоможуть їм пізнавати світ, навчать доброти, допоможуть знайти справжніх друзів та боротися за своє щастя.

Підтримуйте український кінематограф та привчайте своїх малюків любити Україну. Нехай ваші діти виростуть справжніми людьми з великої букви та навчаться шанувати один одного.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності