Новинки кіно, які вийдуть на широких екранах у серпні 2023

Кінозала

6 фільмів, які покажуть в українських кінотеатрах у серпні

Друга частина «Мега», третя частина «Праведника» та «Синій жук». LVIV.MEDIA розповіло про новинки кіно цього місяця.

Мег 2: Западина

Жанр: фантастика, бойовик, трилер

Тривалість: 116 хв

Вікові обмеження: 16 +

Про фільм. Це друга частина фільму «Мег». В основі сюжету роман Стівена Альтера. Фільм розповідає про Джонаса Тейлора, який керує підводною дослідницькою місією. Чоловік разом із колегами занурюється на дно океану. Тут вони вивчають найглибші западини. Одного разу Джонас та його команда втрачають контроль над зануренням. Проблеми водолазів  — це наслідок порушення тонкого балансу. Тепер планета Земля в небезпеці.

Мег 2: Западина. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Ґран Туризмо

Жанр: екранізація за мотивами реальної історії, драма, спорт, пригоди

Тривалість: 134 хв

Вікові обмеження: 16 +

Про фільм. Це пригодницька драма, в основі якої правдива історія про третього та наймолодшого переможця Академії GT. Сьогодні Янн — діючий професійний автогонщик. Сюжет стрічки — це шлях героя до мрії: етапи відбору, підготовка та реальна гонка.

Ґран Туризмо. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів

Жанр: анімація, пригоди

Тривалість: 93 хв

Вікові обмеження: 0 +

Про фільм. Це свіжа історія про черепашок, які колись впали в «юшку» та перетворилися на мутантів, що вміють розмовляти та мають суперсили. Четверо антропоморфних плазунів, як і завжди, вирішують врятувати мешканців Нью-Йорку від зла. Героїв нового фільму про Черепашок-ніндзя озвучували підлітки одночасно в одному студійному приміщенні.

Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Синій Жук

Жанр: DC, пригоди, трилер, екшн, Sci-Fi

Тривалість: 120 хв

Вікові обмеження: 16 +

Про фільм. Це стрічка за мотивами комікса про жука-скарабея. За його сюжетом Синім жуком у різні часи ставали різні люди. Хайме Райес — це третій носій суперсили. Хлопець повернувся з навчання до батьків у містечко Пальмера. Тут він отримує коробку від бургера, у які схований жук-скарабей. Жук влазить у його організм та наділяє хлопця екзоскелетом. Хайме вчиться керувати силами, які дає йому скарабей. Тепер місія хлопця — побороти злочинність у рідному місті.

Синій Жук. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Довбуш

Жанр: історія, екшн, пригоди, українське

Тривалість: 120 хв

Вікові обмеження: 16 +

Про фільм. Це історична стрічка про початок XVIII століття. Двоє братів Олекса та Іван почали боротьбу проти несправедливості, яку в Карпатах породила польська шляхта. Проте кожен із братів Довбушів розуміє помсту по-своєму, отже має свої методи боротьби. Фільм знімали впродовж 4 років. Натурні зйомки проходили в Карпатах, Тернопільщині та в Києві.

Довбуш. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Праведник 3: Остання глава

Жанр: кримінал, екшн

Тривалість: 120 хв

Вікові обмеження: 16 +

Про фільм. Це третя частина фільму режисера Антуана Фукуа про колишнього військового розвідника Роберта Маккола. Цього разу чоловік вирішує пожити в Італії, щоб хоч на пенсії відпочити від справ. Проте місцева мафія тримає на гачку його нових друзів. Тому Роберт усе ж встрягає в нову пригоду, щоб врятувати тих, хто йому дорогий.

Праведник 3: Остання глава. Відео з YouTube «Планета Кіно»

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося українськими драмами, які варто подивитися на вихідних.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності