«Флеш», «Індіана Джонс»: новинки кіно, які вийшли у червні

Новинки кіно 2023

9 прем’єр червня 2023 року, які вийшли на широкий екран

«Флеш», «Індіана Джонс», «Людина-павук» та ще шість нових фільмів червня. LVIV.MEDIA розповіло, які фільми вийшли на початку літа.

Трансформери: Час Звіроботів

Це продовження фільму «Бамблбі». Сюжет стрічки побудований на мультсеріалі про трансформерів, який транслювали на телебаченні у 90-х роках. Події стрічки відбуваються в 1994 році, коли двоє нью-йоркських археологів Ной та Елена дізнаються про Трансформерів, який загрожує людству.

Жанр: фантастика, екшн

У ролях: Рон Перлман, Домінік Фішбек, Ентоні Рамос, Джон Ді Маджио, Луна Лорен Велес, ЕмДжей Родрігес, Крісто Фернандес, Пітер Дінклейдж

Трейлер

Людина-павук: Крізь Всесвіт (12+)

Це продовження мультфільму про людину-павука. Завдання Майлза Моралеза та його подруги Гвен Стейсі – врятувати всіх людей-павуків від злодія. . Герої анімації подорожують шістьма всесвітами, кожен із яких намалював інших художник.

Жанр: анімація, пригоди, фантастика, Marvel

У ролях: Оскар Айзек, Шамеік Мур, Гейлі Стайнфілд, Джейк Джонсон, Ісса Рей, Луна Лорен Велес, Джейсон Шварцман

Трейлер

Стихії

Це другий повнометражний мультфільм режисера Пітера Сона, знятий у студії Pixar. Мультфільм розповідає про місто стихій. Тут живуть представники землі, води, вогню та повітря. Головне правило міста – стихії на пересікаються, щоб не травмувати один одного. Але одного дня вогняна Ембер знайомиться з водяним Уейдом. Тоді світ стихій змінюється.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

У ролях: Лі Льюїс, Мамуду Аті

Трейлер

Флеш

Це стрічка знята на основі історій про супергероя DC- Comics. Флеш, як персонаж коміксів, вперше з’явився в 1940 роках. А з 1956 року супергероя пов'язують з Барі Аленом - хлопецем, який отримав унікальні здібності, після того, як у лабораторії пролив на себе хімікати. Відтоді Барі захищає місто від зла. 

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, драма, пригоди, DC

У ролях: Езра Міллер, Саша Кає, Майкл Шеннон, Рон Лівінґстон, Майкл Кітон, Бен Аффлек

Трейлер

Без образ

Це дебютна повнометражна робота співавтора серіалу «Офіс» Джина Ступніцкі. Стрічка оповідає про дівчину-таксистку, яка втратила заробіток через конфіскацію авто. Нову роботу Меді пропонують батьки підлітка на ім'я Персі. Завдання Меді – зацікавити хлопця дорослими розвагами.

Жанр: комедія

У ролях: Дженніфер Лоренс, Метью Бродерік, Ендрю Барт Фелдман, Наталі Моралес, Скотт Макартур, Лаура Бенанті

Трейлер

Татусів уїкенд

Стрічка знята за сценарієм відомого в США стендап-коміка Себастьяна Маніскалько. Це автобіографічна комедія про стосунки Себастьяна з батьком, який щоразу лізе в справи сина. Навіть тоді, коли герой планує поїздку до родини своєї дівчини.

Жанр: комедія

У ролях: Роберт Де Ніро, Себастьян Маніскалько, Кім Кетролл, Леслі Бібб, Девід Раш, Дебора Такер

Трейлер

Астероїд-сіті

Це нова робота режисера та сценариста «Готель «Гранд Будапешт» Веса Андерсона. Прем’єра фільму відбулася на 76 Канському фестивалі. Події стрічки відбуваються 1955 року у вигаданому американському містечку, де тисячі років тому впав астероїд. Тепер тут щороку збираються любителі астрономії та майбутні дослідники космосу. У час останньої такої зустрічі трапляється щось дивне.

Жанр: епічна історія

У ролях: Том Генкс, Скарлетт Йоганссон, Едрієн Броуді, Віллем Дефо, Марґо Роббі, Едвард Нортон

Трейлер

Індіана Джонс і реліквія долі

Це п’ята частина епопеї про пригоди Індіана Джонса. Попри вік, герой не хоче звикати до спокійного життя. Він знаходить вихід із будь-якої ситуації, долає перешкоди та йде до цілі навпрошки.

Жанр: екшн, бойовик, пригоди

У ролях: Гаррісон Форд, Антоніо Бандерас, Тобі Джонс, Фібі Воллер-Брідж, Джон Ріс-Девіс, Шонетт Рене Вілсон

Трейлер

Крекен-дівча на ім'я Рубі

Це анімаційний мультфільм студії DreamWorks Animation, яка створила «Шрека» та «Як приборкати дракона». Стрічка розповідає про дівчинку-підлітка Рубі, яка насправді є кракеном та спадкоємицею підводного королівства. Її місія – захищати підводні глибини від русалок. Але проблема в тому, що русалкою є її однокласниця.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний, мультфільм, комедія, фентезі

У ролях: Лана Кондор, Джейн Фонда, Тоні Коллетт, Енні Мерфі, Сем Річардсон, Колман Домінго, Ніколь Баєр

Трейлер

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про українські фільми про війну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності