Фітнес-клуби Львова, які мають тренажерні зали

тренажерний зал

4 фітнес-клуби Львова, які пропонують заняття в тренажерному залі преміального класу

Редакція LVIV.MEDIA розповідає про фітнес-клуби із тренажерними залами.

Мережа спортивних комплексів «Sport life»

«Sport life» — українська мережа спортивних клубів із тренажерними залами преміум- та бізнес-класів. У Львові комплекси «Sport life» знаходяться в Шевченківському, Залізничному та Сихівському районах. Тренажерний зал кожного з трьох клубів оснащений обладнанням зі США та Італії. Клієнти «Sport life» мають змогу відвідувати групові заняття зі степ-аеробіки, пілатесу, функціональні та силові програми. Власники деяких абонементів також мають доступ до басейну та спа-зони комплексів. За додаткову плату є змога найняти персонального тренера з плавання або зробити масаж.

Вартість абонемента SPORT + POOL — 1266 грн у місяць.

Адреси клубів «Sport life» у Львові:

  • вул. Гетьмана Мазепи, 16 (ТРЦ «Спартак»);
  • вул. Героїв УПА, 72;
  • вул. Зубрівська, 38.

Мережа фітнес-клубів «Ліга»

«Ліга» — преміальна спортивна мережа з 10-річним досвідом. Її перший клуб відкрили у 2013 році на Левандівці, як офіційну тренувальну базу Ліги Культуризму Львова та Української федерації бодібілдингу WABBA. Сьогодні мережа «Ліги» включає два клуби. Кожен із них має тренажерний зал, кардіо зону, зону вільних ваг, залу для розминки. Власники більшості абонементів можуть відвідувати групові заняття, фінську та інфрачервону сауни. Клієнтам VIP також доступні послуги косметолога, масажиста, бровиста.

Ціна місячного абонемента VIP — 2660 грн із врахуванням знижки на час війни. При купівлі річного абонемента вартість одного місяця тренувань складає 1350 грн.

Адреса мережі фітнес-клубів «Liga»:

Мережа фітнес-клубів «Олімп»

«Олімп» — мережа спортивних комплексів Львова, яка складається з восьми клубів площею від 400–2500 м2. Кожен заклад включає тренажерний зал, поділений на зону легкої атлетики, зону важкої атлетики та пауерліфтингу, зону стронгмену, зону гімнастики, зал настільного тенісу, зал функціонального тренінгу та кросфіту. У клубі також є групові заняття зі стретчингу, йогалатесу, степ-аеробіки. Клієнти, які придбали безлімітні абонементи мають змогу відвідати фінську сауну. Вона працює двічі на тиждень з 18 до 21.

Ціна безлімітного абонемента — 800 грн у місяць. При купівлі річного абонемента вартість одного місяця тренувань складає 470 грн. Разове відвідування клубу — 170 грн.

Адреса мережі фітнес-клубів «Олімп»:

  • вул. Богдана Хмельницького, 214, ТЦ «ВАМ»
  • вул. Шевченка, 60, ЖК «Семицвіт»
  • вул. Стрийська, 45, ТЦ «LAZ-695»
  • вул. Широка, 1 Г, вхід із вул. Сяйво
  • вул. Хуторівка, 26, ТРЦ «ТРЦ Червона Рута»
  • пл. Старий Ринок, 8,
  • вул. Щирецька 36, ТРЦ «Південний»
  • вул. Лесі Українки, 21,«San Marco», с. Сокільники

Фітнес-клуб «Legenda Sport»

«Legenda Sport» — преміальний фітнес-клуб Шевченківського району площею 3200 м2. Він складається із тренажерного залу, силової зони, зони вільних ваг, кардіо зони та кросфіт. Відвідати їх можуть власники всіх карток клубу. Зона для професійних занять боксом та групові програми доступні клієнтам, які придбали карту Legenda Classic. Фітнес-клуб пропонує такі групові заняття: табата, пілатес, стретчинг. Також у «Legenda Sport» функціонує басейн, спа-зона та дитяча кімната.

Ціна абонемента Legenda Classic — 1450 грн у місяць. При купівлі річного абонемента вартість одного місяця тренувань складає 790 грн.

Адреса фітнес-клубу «Legenda Sport»:

  • вул. Шевченка, 111 А (1 поверх бізнес-центру «Легенда»)

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповідало про термальні води Закарпаття.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності