Піца у Львові: смачна та швидка доставка

піца неаполітанська

7 львівських закладів, які готують та доставляють піцу за італійськими рецептами

LVIV.MEDIA розповіло про заклади Львова, які спечуть та доставлять смачну піцу до вашого дому менше, ніж за годину.

Якщо в Італії XIV століття піца була «коржем для бідних», то сьогодні у світі складно знайти людину, яка не любить її. Еластичне тісто, хрусткі бортики та сир, що тягнеться, коли береш шматочок, – це те, що зробило піцу фаворитом. Вона є частиною меню більшості закладів. А деякі спеціалізуються тільки на приготуванні цієї страви.

Доставка піци Veterano Pizza

Veterano Pizza – один із закладів групи бізнесу, що об’єднує підприємців ветеранів АТО/ООС. Тут готують та доставляють понад 20 видів піци. Родзинка піцерії – можливість поєднати два смаки на одному тісті.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Veterano Pizza

Доставка піци Teddy Restaurant

Teddy Restaurant – атмосферний заклад, кухня якого виходить за межі випікання піци. Хоча й вона тут особлива: бездріжджове тісто, яке ферментується впродовж 48 годин, а потім випікається до леопардових бортиків. Ресторан пригощає десятком видів піци. Начиняє її щедрими порціями моцарели, ерінгами, сосисками та прошуто.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Teddy Restaurant

Доставка піци Pizza di Napoli

Pizza di Napoli – мережа закладів естетичної їжі. Шеф-кухарі ресторану поєднують текстуру та кольори продуктів, щоб навіть найвибагливіші гурмани насолоджувалися споживанням їжі. Заклад пригощає десятком видів піци з незвиклими начинками: цукіні, полуниця або фісташки. Тут можна спробувати піцу, які створив штучний інтелект.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Pizza di Napoli

Доставка піци Mama Italiana

Mama Italiana – доставка італійської піци, яку готують українські піцайоло. Вони вважають, що приготування піци є кулінарною творчістю. Родзинкою закладу є імпортні інгредієнти. Тунець для «Тонно» та хамон для «Прошуто Крудо» привозять з Іспанії; неаполітанський соус роблять з італійських помідорів.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Mama Italiana

Доставка піци La П'єц

La П'єц – нормальна доставка їжі, яка пригощає понад 20 видами піци на дровах. Тут також можна зібрати власну піцу з інгредієнтів, що є на кухні закладу. У межах ініціативи «Квадрік за квадрік» 40 грн із кожної піци «Квадро Формаджі» заклад перераховує на закупівлю квадрокоптерів для наших воїнів.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія La П'єц

Доставка піци Pronto Pizza

Pronto Pizza – мережа доставок піци з досвідом від 10 років. Першим піцайоло закладу був її власник. У 2010 році разом із майбутньою дружиною вони пекли та доставляли піцу, приготовану за італійськими рецептами. Сьогодні Pronto Pizza – це мережа доставок у 11-ти містах України. Це не просто піца, це час з близькими, який ви отримуєте, коли замовляєте доставку.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Pronto Pizza

Доставка піци Dominos

Dominos – міжнародна мережа піцерій, яку створили в 1960 роках в Америці. Тут пригощають класичними, бюджетними та піцами для гурманів. А примхливі клієнти можуть додати власну начинку в конструкторі на сайті.

Переглянути меню ресторану тут.

Піцерія Dominos

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося рецептом класичних налисників із сиром.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності