До чого сниться кінь: зверніть увагу на масть та дії коня

Кінь біжить

LVIV.MEDIA розповідає, що означають сновидіння про коня

Поява коня у сні символізує майбутні події. Згадайте масть тварини, її стан та дії. Вони допоможуть правильно пояснити, чому сниться таке видіння.

До чого сниться кінь: значення за описом тварини

  • Білий кінь передвіщає сімейне щастя та успіх у справах.
  • Червоний кінь сниться тим, хто має сексуальні проблеми з партнером.
  • Рудий кінь пророкує задоволення, яке швидко мине.
  • Золотий кінь символізує успішне завершення проєктів, над якими працюєте.
  • Синій кінь спонукає діяти інтуїтивно, щоб добитися результату.
  • Чорний вороний кінь символізує марність роботи, якою займаєтеся.
  • Гнідий кінь сниться до виконання бажань та втілення задумів.
  • Породистий кінь сниться до завершень чварів у родині.
  • Брудний кінь попереджає про брехню від людини, якій довіряєте.
  • Кульгавий кінь сниться до зміни роботи.
  • Хворий або поранений кінь віщує проблеми зі здоров’ям у рідних.
  • Мертвий кінь пророкує нещасний випадок або сумні новини.

До чого сниться кінь жінкам

У жіночому сні кінь символізує кохану людину. Незаміжня дівчина, якій приснився кінь, зустріне хлопця. Сімейній жінці такі сни віщують прибутки. Також поява коня уві сні, говорить про те, що жінці потрібен відпочинок. Бачити у сні табун, що пасеться на лузі, – мати шанувальників.

До чого сниться кінь чоловікам

Видіння про коня сниться чоловіку, який зараз у пошуках партнерки. Бачити одного коня – знати, якою є ваша ідеальна жінка. Якщо приснився табун, ви розмито уявляєте ваш ідеал..

Сонник Ванги

Ванга казала, що коні сняться до міцної дружби або зустрічі з давніми знайомим. Скакати на коні уві – до реалізації планів. Якщо сниться, що кінь скинув із сідла, чекайте випробувань або хвороби. Сон, у якому ви тримаєте коня під вуздечку, віщує позитивні зміни в житті. Їхати верхи на гору – до стабільності в майбутньому, спускатися з гори до невдач. Якщо уві сні ви спостерігаєте за табуном, наяву ви нещодавно зустріли людей, яким можна довіряти. Для підприємця вдалий сон, у якому він доглядає за конем або розчісує гриву.

Сонник Міллера

Міллер впевнений, що сни про неохайного брудного коня символізують плітки та інтриги, про красивого доглянутого – успіх у справах. Сон, у якому ви осідлали коня, віщує подорож. Якщо впали з коня готуйтеся до труднощів. Якщо у сні ви мчали на коні, зустрінете людину, яка подобається. Бачити табун коней до захопливого відпочинку. Захворієте, якщо приснилося, що кінь тікає. Сни про продаж коня пророкують везіння.

Сонник Нострадамуса

Сон про коня за Нострадамусом символізує образи. Кінь, який біжить, сниться до розчарувань у близькій людині. Видіння, у якому їдете вгору на коні, говорить про бажання бути лідером. Сновидцю варто замислитися над новою роботу, якщо сниться загнаний кінь. Доглядати за конем – до хвороби рідного. Водночас якщо у сні кінь одужує, стан людини також покращиться. Знайомі пліткують про вас, якщо сниться, що купаєтеся з конем. Сон, у якому миєте коня, віщує сльози.

Езотеричний сонник

Езотерики вважають, що сновидіння про коня символізують вдале завершення розпочатої справи. Якщо сниться, що сидите на коні, зверніться до друзів. Вони зможуть допомогти вам. Сон, у якому ви спостерігаєте за табуном, передвіщає зміну життєвих поглядів. Нарешті будете робити те, що подобається.

Сонник Езопа

За сонником Езопа кінь символізує мужність та грацію. Бачити коня уві сні – наяву зустріти людину, яка має ці якості. Сни, у яких ви скачете на коні, віщують зустріч із людиною, яка допоможе повірити в себе. Це позитивно вплине на ваше майбутнє. Якщо уві сні ви годуєте коня, зверніть увагу на друзів. Вони потребують вашої допомоги. Якщо сниться, що кінь спіткнувся під вами, будьте обережні. Те, що ви плануєте може завершитися невдачею.

Сонник Фрейда

Зігмунд Фрейд вважав, що кінь уві сні символізує жіночу сексуальність. Такі сни частіше бачать чоловіки, що шукають кохану. Якщо сниться, що їдете на коні, готові мати дітей.

Бачили хворого коня – переживаєте за рідних та близьких.

Сонник Лоффа

Американський психотерапевт переконаний, що коні сняться людям, які забагато працюють. Таке видіння попереджає – час зменшити темпи роботи. Якщо приснився загнаний або втомлений кінь, відпочиньте. Хворий кінь сниться до проблем зі здоров’ям.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповіло, до чого сниться пожежа в будинку чи квартирі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності