Місячний календар на лютий 2023-го: чого очікувати

Повний Місяць

Цього місяця всі планети йтимуть впевнено вперед, тому це чудовий час для початку нового етапу в кар’єрі чи стосунках

Лютий 2023 року стане прекрасним часом для втілення задумів та нових починань. Цей місяць символізуватиме нову сторінку життя, яка обов’язково матиме успішний результат.

LVIV.MEDIA розповідає, чого варто уникати та на що звернути увагу в лютому 2023 року.

Лютий 2023 року — місяць неочікуваних сюрпризів та значних подій. Особливі зміни чекають у сфері роботи чи романтичних стосунків. Вся енергія лютого буде націлена на досягнення в кар’єрі, зміну вашої репутації чи навіть статусу. Нарешті ви отримаєте нагороду за всі сили, які вкладали раніше.

Це підтверджує і той факт, що лютий буде проходити без жодної ретроградної планети. Цього місяця всі планети йтимуть впевнено вперед, тому це чудовий час для втілення запланованого та початку нового етапу в кар’єрі чи стосунках.

Фази Місяця

  • 1-4 лютого — зростаючий Місяць;
  • 5 лютого — повний Місяць;
  • 6-19 лютого — спадаючий Місяць;
  • 20 лютого — новий Місяць;
  • 21-28 лютого — зростаючий Місяць.

Знаючи, в якій фазі перебуватиме Місяць, ми можемо правильно розпланувати свої справи та спрогнозувати, які дні будуть вдалими для певної діяльності.

Сприятливими будуть: 1, 4, 7, 12, 15, 20, 21, 25, 26.

У ці дні варто розпочинати нові проєкти, втілювати важливі плани, зізнаватися в коханні чи починати нові стосунки. Також ви сміливо можете заявляти про себе та будувати плани на майбутнє.

Несприятливі дати: 2, 8, 9, 10, 13, 16, 17, 19, 22, 28.

У ці дні можливі конфлікти, як на роботі, так і в стосунках, можуть навіть з’явитись неочікувані проблеми. Радимо в цей час звільнити оточення від неприємних чи небажаних людей та витратити час на вирішення старих проблем. Також приділіть час своєму внутрішньому стану, чуйте себе, свої бажання та емоції.

Для шлюбу щасливим стане дата 7 лютого.

Планувати чи їхати в подорож можна 1, 11 та 27 лютого.

Здійснювати дорогі покупки радимо 18 та 21 лютого.

Проводити косметичні процедури найкраще на зростаючий місяць, а отже в період з 1 до 4 та з 21 до 28 лютого.

Чого очікувати від першого повного Місяця в 2023 році

Вже на початку місяця, 5 лютого, на нас чекає повний місяць в знаку Лева. Цей період сприяє нашій творчості та самовираженню, а також активізує нашу інтуїцію. У цей день варто багато часу приділити новим знайомствам та спілкуванню з іншими людьми. Також день сприятливий для романтичних побачень, планування майбутнього та усвідомлення власних емоційних потреб.

Однак, 5 лютого варто уникати справ, які потребують зосередженості: важливі робочі зустрічі, укладання угод, купівля нерухомості чи автомобіля. Також в цей день будьте дуже обережні за кермом і уникайте конфліктів.

Новий місяць в знаку Риби

20 лютого — Місяць-«молодик», нова фаза зростаючого Місяця, що проходитиме в знаку Риб.

У цей період Місяць показує нам свій темний бік, який не освітлюється Сонцем. У цей день все таємне стане явним. Ми знімемо свої «рожеві окуляри» та по-новому усвідомимо все, що відбувається в нашому житті.

«Молодик» у знаку Риб означає прояв таких якостей, як сентиментальність, емоційність та чутливість. Також в цей період загострюється інтуїція. Це чудовий час для творчих людей, для заняття мистецтвом, для пошуку спонсорів та благодійної діяльності.

Однак цього дня не варто займатися розумовою діяльністю, бо фантазія може віднести подалі від конкретики. У цей час посилюється загроза стати жертвою шахраїв, тому категорично не можна укладати ніяких угод чи договорів.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповіло, яким буде 2023 рік Чорного Водяного Кролика, або ж Кота.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності