• Головна
  • Лайфстайл
  • Чайний пакетик, підгузки і парацетамол: у Британії вийшов адвент-календар з речами, які допоможуть перезимувати

Чайний пакетик, підгузки і парацетамол: у Британії вийшов адвент-календар з речами, які допоможуть перезимувати

Чайний пакетик, підгузки і парацетамол: у Британії вийшов адвент-календар з речами, які допоможуть перезимувати

Календар запустили на тлі зростання вартості життя у Великій Британії

Британська благодійна організація Hackney Baby & Children’s Bank створила адвент-календар із предметами першої необхідності для зимівлі.

Кампанію запустили на тлі зростання вартості життя у Великій Британії.

Так, за результатами опитування «Армії порятунку», 67% респондентів непокоїлися, що не зможуть дозволити собі святкову вечерю, а 14% зізналися, що не мають грошей на подарунки дітям.

Серед подарунків у календарі — шоколадки-«монетки», ліхтарик, шапка, чайний пакетик, морквина, насіння ялинки (щоб наступного року не витрачати гроші на різдвяне дерево, а самостійно виростити його), шкарпетки, підгузки, парацетамол, консерви та хлопавка.

«Цього року для багатьох людей Різдво — це не розкішні подарунки. Маст-хев 2022 року — це не найновіші кросівки чи дизайнерські зволожувальні засоби. Замість цього йдеться про збереження тепла та їжу на столі. На тлі цього ми бачили магазини, заповнені розкішними календарями вартістю понад 100 фунтів стерлінгів, і статті, в яких їх описували як абсолютний must-have», — говорять Метт Крамп і Гевін МакРіді, креативні директори агенції Atomic London, що працювала над проєктом.

Нагадаємо, LVIV. MEDIA підібрало декілька варіантів подарунків для батьків на новорічні свята.

А також, LVIV.MEDIA вже розповідало, як підібрати подарунок для хлопця та для дівчини. А ще, можете прочитати, що подарувати на свята дитині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності