Новий рік 2023: що одягнути у святковий вечір — поради Андре Тана

новорічна вечірка одяг
Фото: pexels

Щоб увійти у новий рік вдало, потрібно підібрати для святкового вечора відповідне вбрання

Символом Нового року 2023 є Чорний Водяний Кролик. Це тварина мила, сімейна, що цінує домашнє вогнище. Щоб увійти у новий рік вдало, потрібно підібрати для святкового вечора відповідне вбрання.

Головним кольором прийдешнього року буде чорний, тому його можна поєднувати з різними відтінками. Водночас стилісти радять на Новий рік обрати спокійні поєднання, оскільки кролик — тварина спокійна.

Також 2023 році удачу та захист принесуть такі кольори: синій, червоний, рожевий, зелений, коричневий та білий.

LVIV.MEDIA підготувало для читачів найкращі образи, у яких можна зустріти Новий рік.

«Кролик любить тих, хто готується до нього заздалегідь. Наступний 2023 рік — Чорного Водяного Кролика. Саме цей опис найкраще передає головні кольори свята: чорний та темно-синій», — пише український дизайнер та модельєр Андре Тан у своєму блозі в Instagram.

Також експерт радить для святкового образу обрати білий та блакитний кольори. Водночас додає, що блискітки, пір`я та асиметричність будуть також хітом для новорічних образів.

Чорний одяг

Щоб виглядати вишукано, можна обрати класичну маленьку чорну сукню. Ідеально пасуватимуть до неї сережки (золоті чи срібні) та клатч (його можна зробити акцентним — червоним, золотим тощо).

Для любительок елегантних образів ідеально підійде брючний чорний костюм. Цей образ можна «розбавити» акцентною брошкою, сумочкою чи взуттям.

Сміливицям для новорічного святкування підійде сукня із напіввідкритим верхом та розрізом на нозі. До цього образу не варто додавати акцентних деталей, щоб не перенаситити його.

Білий одяг

Білий колір — колір спокою. Тому він ідеально підійде для святкування Нового року 2023, символом якого стане спокійна тваринка — кролик.

Для святкового вечора можна обрати білу сукню міні із акцентним верхом у вигляді пір’я. До неї можна додати аксесуари, як на фото, і класичну сумочку чи клатч.

Також чудовим вибором для святкування Нового року стане білий брючний костюм, який можна підкреслити акцентною сумочкою чи взуттям.

Класичним, але не менш ніжним варіантом для новорічного образу є сатинова сукня-комбінація. Вона унікальна тим, що її можна застилізувати як з жакетом та босоніжками, так і з в’язаним світером та казахами.

Блискітки та паєтки

Як стверджує український дизайнер та модельєр Андре Тан, 2023 рік можна зустрічати у трендових образах із паєтками та блискітками. Важливо обрати такий образ відповідно до кольоротипу шкіри та волосся, адже ви постійно будете у центрі уваги.

Також можна обрати костюм у блискітки. До нього варто додати базові туфлі та сумочку, щоб не перенасичувати образ.

Блискуча сукня також стане чудовим варіантом для того, щоб відсвяткувати новорічний вечір. А правильно підібрані аксесуари допоможуть довершити образ.

Загалом вбрання для святкування варто обирати, зважаючи на тематику вечірки. Адже, якщо святкування відбуватиметься у сімейній домашній атмосфері, то елегантні та вишукані наряди сюди не пасуватимуть.

В такому випадку ліпше обрати зручний та якісний костюм чи затишний світер застилізувати із спідницею-плісе, або ж обрати трикотажну сукню.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA підготувало ідеї подарунків, якими можна порадувати хлопців на свята.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності