Що подарувати батькам на новорічні свята

Що подарувати батькам на новорічні свята

Радувати батьків часто приємніше, ніж радіти самим. Новий рік — чудова нагода зробити подарунок батькам.

Ось і настав час зимових сімейних свят. Багато хто у ці дні повертається у батьківський дім, щоб знову відчути родинний затишок та турботу рідних. Проте хочеться і самому чимось порадувати маму й тата. І не лише власними здобутками за рік, але й подарунками, які принесуть батькам радість. LVIV. MEDIA спробувало підібрати декілька варіантів подарунків для батьків і хоче поділитися ними з вами.

Подаруйте батькам відпочинок

Часом позитивні емоції значно цінніші за матеріальні подарунки. Тому подаруйте батькам можливість відпочити від буденності та гарно провести вечір в товаристві одне одного. Квитки у кіно чи на концерт улюбленого співака — подарунок, який запам’ятається надовго. Також можете забронювати для батьків номер на вихідні у Карпатах. Або ж організувати для них похід до ресторану.

Поповніть батьківську бібліотеку

Мандрувати можна і не виходячи з дому. Наприклад, у світи, створені улюбленим письменником. Подаруйте батькам електронну книгу. Обов’язково з підсвіткою. А ще придбайте для них доступ до електронних бібліотек,  щоб батьки мали вибір, з якою книгою провести вечір.  

Принесіть смачний подарунок

До святкового столу доречним подарунком може стати смачний напій або ж хороший шоколад. Зупиніть свій вибір, наприклад, на медовому глінтвейні або улюблених маминих ласощах. Також можна подарувати їстівний чай для затишних вечорів за читанням книги та фруктову пастилу до чаю.

Подаруйте святковий настрій

Настрій свята нам допомагають відчути милі дрібнички — ялинкові прикраси, свічки чи гірлянди. Перед Новим роком можна знайти чимало оригінальних прикрас для оселі батьків.

Не забудьте про хобі батьків

Кому як не дітям знати, чим захоплюються мама й тато, яка справа викликає у них найбільше задоволення,  і на що вони завжди шкодують грошей. Подаруйте батькам щось, чого бракує для їхнього хобі. Але тут варто бути обережними. Адже батьки у своєму хобі — професіонали, а ми — лише спостерігачі. Тому краще, все ж, спершу спитати, якої саме котушки для вудки бракує у татовій колекції та які нитки для вишивання купує мама.

LVIV.MEDIA вже розповідало, як підібрати подарунок для хлопця та для дівчини. А ще, можете прочитати, що можна подарувати на свята дитині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності