Повністю проковтнув тіло: в Індонезії пітон з’їв 54-річну жінку

Повністю проковтнув тіло: в Індонезії пітон з’їв 54-річну жінку

В Індонезії велика популяція гігантських сітчастих пітонів, які живуть у віддалених лісах і харчуються дикими тваринами, іноді людьми

54-річну жінку живцем з’їв пітон. Гігантську змію розрізали місцеві жителі в Індонезії, які під час пошуку жертви знайшли істоту з грудкою в людський зріст посередині.

В Індонезії 54-річну жінку заживо з’їв 22-футовий пітон після того, як вона пішла в джунглі збирати каучук. Жінка на ім’я Джахра зникла ввечері 21 жовтня в лісі біля свого сімейного будинку в провінції Джамбі, на західному острові Суматра.

Про це пише Daily Mail.

Місцеві жителі відправили пошукові групи і через два дні знайшли величезну змію на лісовій галявині з роздутим животом, а коли розрізали його, знайшли всередині тіло зниклої жінки.

Анто, голова села, який, як і багато індонезійців, використовує лише одне ім'я, сказав, що пітон, ймовірно, убив її, задушивши своїм тілом. Він додав, що жінка, ймовірно, помирала у муках, адже можливо, що пітон душив її дві години. Вже після того, як Джахра задихнулася, тварина проковтнула тіло. На повне перетравлення їжі такого розміру змії знадобилися б тижні, тому тіло Джахри виглядало майже неушкодженим, зберігся навіть її одяг.

«Жертва не прийшла додому після того, як сказала родині, що йде в ліс збирати каучук з дерев. Її родичі повідомили владу про її зникнення, і з тих пір її шукали. Вони знайшли цю змію, вбили її та розітнули живіт. Всі здивувалися, адже виявилося, що жінка, яку ми шукали, була в шлунку змії», — сказав Анто.

Сільський голова зазначив, що ніхто з місцевих жителів не бачив того, як Джахру з’їла змія. Також він сказав, що неподалік села помітили ще кілька гігантських пітонів.

«Селяни зараз стурбовані тим, що в лісі є ще більші змії. Вони вже проковтнули двох місцевих кіз», — додав Анто.

Зазначимо, що в Індонезії велика популяція гігантських сітчастих пітонів. Вони живуть у віддалених лісах і харчуються дикими тваринами, іноді людьми.

Нагадаємо, літній жінці, яку кенгуру вдарив та розрізав руку, пощастило залишитися живою після того, як її врятував власний пес. Він відбивався від кенгуру 45 хвилин, допоки не приїхала «швидка».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності