• Головна
  • Лайфстайл
  • Ротвейлер захистив свою власницю від нападу кенгуру, який напав та розрізав жінці руку

Ротвейлер захистив свою власницю від нападу кенгуру, який напав та розрізав жінці руку

Ротвейлер захистив свою власницю від нападу кенгуру, який напав та розрізав жінці руку

Літня жінка каже, що агресивна зустріч могла бути пов’язана із сезоном спарюванням кенгуру

Літній жінці, яку кенгуру вдарив та розрізав руку, пощастило залишитися живою після того, як її врятував власний пес. Він відбивався від кенгуру 45 хвилин, допоки не приїхала «швидка».

Про це пише Daily.Mail.

71-річна Пем Болдуїн вигулювала свого ротвейлера на прізвисько Банді, коли на неї зі спини напав агресивний кенгуру у Західній Австралії. Він вдарив жінку ногою в живіт і розрізав їй руку, після чого повалив на землю.

Собака швидко зреагував та напав на агресивну тварину, допоки та не переключилася із жінки на пса. Пані Болдуїн розповіла, що кенгуру спробував втопити Банді в сусідній дамбі, перш ніж їх врятували парамедики.

«Я відчула, що хтось стоїть позаду мене, я обернулася, а він [кенгуру] просто дивився мені в обличчя, а наступної хвилини вдарив. Я потім впала на землю», — сказала потерпіла.

Пані Болдуїн пізніше сказали, що Банді лишалося не більше 20 секунд до смерті, коли його нарешті врятували, повністю виснаженого.

Налякані свідки сказали, що кенгуру був щонайменше 1,8 метра заввишки.

Літня жінка каже, що агресивна зустріч могла бути пов’язана із сезоном спарюванням кенгуру, адже це був не перший раз, коли вона стикалася з розлюченою твариною. Тепер вона задумується над тим, щоб пошукати інший пагорб для прогулянки із собакою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності