«Львівгаз» став Львівською філією «ГАЗМЕРЕЖІ»

«Львівгаз» став Львівською філією «ГАЗМЕРЕЖІ»

Розподілом газу на Львівщині тепер займається компанія групи «Нафтогаз»

Національний оператор «ГАЗМЕРЕЖІ» із першого вересня 2023 року почав розподіляти газ у Львівській, Житомирській та Київській областях. Про це компанія повідомила у пресрелізі.

Ця зміна відбулась згідно із Постановою НКРЕКП №1596 від 31 серпня 2023 року. Дію попередніх ліцензіатів АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз» і АТ «Львівгаз» відповідно припинено.

«Окрім покращення сервісу, управляюча компанія пліч-о-пліч із новоутвореними Київською, Житомирською та Львівською філіями займатиметься модернізацією газорозподільної мережі у відповідних областях. Першочергові завдання – стала робота інфраструктури та підготовка до опалювального сезону з урахуванням викликів воєнного стану», — йдеться у пресрелізі.

Станом на сьогодні компанія надає послуги, згідно з усіма ліцензійними вимогами в Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі

Всі важливі новини, нагадування, інформацію про відключення та відповіді на питання можна знайти в офіційному телеграм каналі Львівської філії «Газмережі» - https://t.me/lvgazmerezhi.

Економіка

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності