У 2022-му «Укргазвидобування» пробурило 47 нових свердловин

Цей показник практично не відрізняється від довоєнного

У 2022 році «Укргазвидобування» пробурило 47 нових свердловин. Зазначається, що цей показник не відрізняється від довоєнного.

Про це повідомили у пресслужбі групи «Нафтогаз».

«47 нових свердловин у цьому році пробурило Укргазвидобування. Цей показник практично не відрізняється від довоєнного. 10 місяців повномасштабної війни, постійних обстрілів, терору енергетичної інфраструктури зробили наших фахівців ще вмотивованішими та злішими», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у жовтні 2022-го «Укрбургаз», буровий підрозділ «Укргазвидобування», встановив рекорд із місячної проходки буріння — 30 505 м.

Нагадаємо, Володимир Зеленський підписав євроінтеграційний закон щодо удосконалення законодавства у сфері користування надрами. Документ модернізує державне регулювання надрокористування.

Документом запроваджується методика для контролюючих органів зі здійснення розрахунку розміру збитків через незаконний видобуток. Це дозволить протидіяти незаконному видобуванню надр. Також до надрокористування не допускатимуть підсанкційних осіб та резидентів держави-агресора. Детальніше читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності