"Із Зеленським сила - надміцна": Люк Сакйвокер підтримав Україну

"Із Зеленським сила - надміцна": Люк Сакйвокер підтримав Україну

Виконавець однієї з головних ролей в легендарній франшизі "Зоряні Війни" відреагував на фото Президента України

Американський актор Марк Гемілл, відомий перш за все як виконавець ролі джедая Люка Скайвокера у перших трьох епізодах "Зоряних Війн", підтримав Україну у боротьбі проти повномасштабного російського вторгнення, яке триває у варварській спосіб та з порушенням усіх законів війни.

Актор відреагував на фото президента Володимира Зеленського, де Верховний Головнокомандувач був одягнений в особливу футболку. На його плечі можна впізнати винищувач X-wing, вписаний в український тризуб. Фото було оприлюднене 4 травня, коли світ відзначає "День зоряних воєн".

"Із Зеленським сила - НАДМІЦНА" - написав Марк Гемілл у своєму твіттері, додавши до публікації фото світлового меча з кольорами національного стягу України.

[embed]https://twitter.com/MarkHamill/status/1522338834968551424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1522338834968551424%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fua.tribuna.com%2Ftribuna%2Fblogs%2Fofftop%2F3040166.html[/embed]

Зауважимо, що саме на винищувачі X-wing герой Люка Скайвокера знищив космічну станцію "Зірка Смерті", яку за сценарієм епопеї створила тоталітарна Галактична імперія для контролю над всесвітом.

Додамо, що як зізнавався режисер оригінальної саги "Зоряних воєн" Джордж Лукас, на образ жорстокої та антидемократичної Галактичної імперії з поміж іншого його надихав також і Радянський Союз.

У фільмі, як і в історії, фінал завжди один - імперії неминуче розвалюються.

Кіно

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності