Навесні у Львові презентують містичний трилер "Еґреґор"

Навесні у Львові презентують містичний трилер "Еґреґор"

Фільм знімали у Львові

У березні у Львові відбудеться прем’єра українського містичного трилера "Еґреґор". Частину фільму восени 2020 року знімали у Львові. В одному з епізодів знявся навіть міський голова Львова Андрій Садовий.

Картина розповідає про нью-йоркського детектива, який отримує зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з яким довгий час не спілкувався. Згодом з’ясовується, що професор нібито вчинив самогубство, а на його доньку полюють невідомі. Чи зможе детектив розплутати цей клубок суцільних таємниць і зустрітися віч-на-віч із найбільшим секретом свого власного життя — дізнатися зможемо лише у кіно.

Фільм має інтернаціональний акторський склад. У картині знялися американський актор Омрі Роуз, відомий своєю участю у фільмі "Непокора" і "Ліга справедливості". Українська актриса театру і кіно Олена Лавренюк — виконавиця головних ролей у фільмах "Dzidzio контрабас" і "Кава з кардамоном". Валерія Караман —партнерка Віллема Дефо і Роберта Паттінсона по фільму "Маяк". Анджей Зелінський, відомий своїми ролями в серіалі "Ватага" і фільмі "Піаніст". Також глядач побачить зірку польського кінематографа — Данієля Ольбрихського, улюбленого актора режисерів Анджея Вайди, Кшиштофа Зануссі та Єжи Гоффмана. Він продовжує зніматись у віці 76 років.

Крім Львова, зйомки проєкт відбувалися у різних куточках світу — у Києві, Варшаві та Нью-Йорку.

До речі, у рамках прем’єрного показу фільму 8 березня у Львові (кінотеатр "Планета кіно", ТРЦ Forum Lviv) також відбудеться пресконференція "Кіноможливості Львова. Прем’єра містичного трилеру "Еґреґор". На подію приїде творча група фільму.

Кіно

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності