Уряд виплачуватиме по 6,5 тисяч гривень: хто та як може отримати гроші

Уряд виплачуватиме по 6,5 тисяч гривень: хто та як може отримати гроші

Отримати кошти можна буде в межах програми "єПідтримка"

Фізичні особи підприємці та працівники, які втратили роботу через війну, зможуть отримати компенсацію у розмірі 6 500 гривень. Отримати кошти можна буде в межах програми "єПідтримка" через застосунок Дія.

Отримати кошти зможуть лише ті українці, які працювали на територіях України, де ведуться бойові дії. Виплати за програмою діятимуть у Волинській, Донецькій ,Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях та у місті Київ.

Отримати допомогу зможуть діючі фізичні особи підприємці 1-4 групи, які сплатили єдиний соціальний внесок за 4 квартал 2021 року або загалом за 2021 рік. Не зможуть отримати гроші за програмою працівники бюджетних установ, фондів загальнообов’ого державного страхування та державної служби.

Як отримати 6500 грн:

  • Авторизуйтеся в Дії та виберіть послугу єПідтримка.
  • Оберіть картку єПідтримка.
  • Натисніть «Отримати допомогу».
  • Очікуйте зарахування коштів

Отримати кошти можна, навіть якщо ви вже отримали 1000 грн єПідтримки за вакцинацію. Також отримати 6500 грн єПідтримки зможуть і невакциновані українці.

У програмі беруть участь усі банки, які підключені до єПідтримки: Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen Bank, Банк Восток, IdeaBank, izibank, ПУМБ.

Гроші

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності