На Закарпатті через пожежу в будинку загинули 19 котів

Ще 40 тварин вдалося врятувати

У вівторок, 9 квітня, у житловому будинку в Закарпатській області виникла пожежа, через яку загинули 19 котів. Ще 40 тварин вдалося врятувати, повідомили в ДСНС.

У пожежі загинули 19 котів

За даними рятувальників, інцидент трапився у місті Берегове. Вранці 9 квітня працівники ДСНС отримали повідомлення про те, що в одному із будинків міста спалахнула пожежа. “Рятувальників сповістила власниця, яка помітила щільне задимлення в одній із кімнат будівлі”, — зазначили в ДСНС.

Жінка у своєму будинку влаштувала притулок для тварин. До прибуття рятувальників вона разом із подругою рятувала котів і собак. “19 котів, які перебували у кімнаті, що стала осередком займання – загинули”, — прокоментували у ДСНС та додали, що 40 тварин вдалося врятувати.

Наслідки пожежі на Закарпатті

Пожежники ліквідували займання за п’ять хвилин. Ймовірною причиною пожежі стала ультрафіолетова лампа, яка висіла на стіні над меблями.

Нагадаємо, нещодавно у Львові невідомі підпалили контейнер для речей благодійної організації “Емаус-Оселя”. У організації вважають, що займання не було випадковим.