Нардеп Дубінський заявив, що його побили у СІЗО

За словами адвоката, у Дубінського численні синці та підозра на перелом ребра

У суботу, 2 грудня, народний депутат Олександр Дубінський, якого підозрюють у державній зраді, заявив, що його побили у Київському СІЗО. У поліції підтвердили цю інформацію та заявили, що на місце виїхала слідчо-оперативна група. Про це повідомило “Суспільне”.

Адвокат Дубінського Руслан Гладкий заявив, що у нардепа численні синці та підозра на перелом ребра. Також за його словами, Дубінського одночасно били п’ять-шість людей. Побиття відбулось у темряві, тому наразі невідомо, хто це зробив.

Записка Дубінського щодо побиття, яку адвокати надали “Суспільному”

"Допомогу ту, яку ми просимо на сьогоднішній день надати, ніхто нам не надав. приїхала швидка допомога, поміряла сатурацію, температуру, і тиск, тиск підвищений, серцебиття — більша кількість ударів ніж дозволено, лікар підтвердила. Стан, який у нього наразі, він дуже поганий", — сказав адвокат Дубінського.

Поліція підтвердила інформацію про побиття нардепа, наразі до СІЗО виїхала слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, у серпні прокуратура повідомила про підозру Дубінському — за даними слідства, він підробив документи для виїзду за кордон. Окрім того, нещодавно нардепу повідомили про ще одну підозру за організацію схеми для виїзду за кордон військовозобов’язаних. 6 листопада Дубінському у суді призначили цілодобовий домашній арешт із носінням електронного браслета. Печерський суд Києва 10 листопада арештував 21 квартиру та 15 автомобілів Дубінського.